Frida är nog lite mongo :)

ahmed här hamalahamalahamala sa frida idag fattar ni vad hon menar? :o

31 december

robert kom precis hit så nu börjar vi tagga. om en timme går bussen mot stan. gott nytt år fucker's!

will you miss me when i'm gone?

att ständig bli besviken, sårad och lurad. att gråta sig till sömns nästan varje natt för att jag tror att det är mig det är fel på. om jag bara var lite annorlunda ... känslan när man ger allt men inte får ett skit tillbaka. du går alltid i första hand, vad det än gäller! men det spelar ingen roll hur högt upp jag än placerar dig eller hur mycket jag gör för dig för att du ska se mig, så räcker jag ändå inte till. att ständigt gå omkring med en klump i magen av rädslan över att det när som helst kan vara över, att jag helt plötsligt ska vakna upp och inse att allt bara var en dröm. älskling, jag är livrädd. jag vill så gärna berätta för dig hur jag känner, hur otroligt svårt det är och ont det gör att tycka om någon såhär mycket som inte ens ser det utan väljer att vända bort huvudet. jag kämpar varje dag för att vara ett steg närmare den perfekta för dig. men när allt man får tillbaka är hårda kalla ord, kan hoppet lätt försvinna. jag är vilsen. jag söker svar hos mina vänner, men inte ens dom förstår vad som händer. jag står på knä och gör allt för att du ska se mig, men det är inte lätt när man är osynlig.

no one else.

myser järnet i sunnansjö hos min bästa. synd att alla andra ska vara sånna idioter bara ... om en timme drar vi till smedjebacken och senare kommer robert och hälsar på mig en snabbis! :-)

när livet leker.

nu drar jag mig mot staden!

tjooooho.

blev inge stan igår för min del.. var hemma och dansade till markoolio i 2timmar med fanny ist ;-) skulle egentligen ha bloggat igår kväll, men efter att jag klivit upp ur badet och skulle klä på mig, fick jag blodsockerfall så låg på golvet som en dö sill. sen efter se orkade jag knappt stå upp så jag gick och la mig nästan direkt. nu har jag precis sminkat mig och ska platta håret, halv tolv går bussen till stan sen ska jag äntligen få träffa min olivia igen♥ känns som flera veckor, fast det bara är en vecka typ ...

svävar på moln.

tur som jag hade fick jag skjuts av william och hans mamma igår till stan så jag slapp åka buss :-) var hemma nångång vid halv tio och då var jag helt slut vill jag lova så det fick bli sängen dirket, därför det blev dåligt med bloggende igår! har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag, kanske stan om jag har tur? vet i alla fall att jag drar mig mot sunnansjö imorgon för massa mys hos min bästa♥

infinity.

blev inte så mycket köpt, men det var sjukligt mycket folk och man riskerade att bli ner trampad! vi var på kupolen kanske max en timme sen var det ingen av oss som orkade mer. men fick med lite lite grann hem iaf. det viktigaste var jackan, som tyvärr inte ville fastna på bild speciellt bra... nu fattars bara snön sen ska jag kötta i backen! nu ska jag ta hand om mig själv någon timme innan jag hoppar på bussen till stan :-)

the feeling of love.

när allt går precis som man vill och man har allt roligt framför sig. nu kryper jag ner och drömmer om morgondagen. ska försöka hinna med att ta bilder på vad jag köpte idag också. PUSS

MOT BORLÄNGE!


diamond eyes

blev inge borlänge idag, inge internetshopping heller. men imon drar vi iväg och ställer klockorna så vi kommer upp i tid! mitt mål är att hitta en ny jacka som jag ska ha när jag åker snowboard, men förhoppningsvis kommer jag komma hem med fler än bara en kasse! tänkte krypa ner under täcket nu i alla fall och försöka få några timmars sömn. känner mig som världens lyckligaste just nu.

we all grew up.

en helt okej eftermiddag/kväll hemma hos farmor& farfar igår. blev även 1000kr rikare. har precis fixxat mig och nu hoppas jag att det blir en tripp till borlänge, skulle verkligen behövas när det ekar när man sticker in huvudet i garderoberna. så blir det inte borlänge blir det nog lite internetshopping för min del.

never gets old.


hello baby

det här var nästa ledtråd.. så vi började ju förstå att vi skulle flyga någonstans, men ingen aning om vart!
clear-up strips'en och nagellacket är ifrån fanny, tack så mycket!
sista ledtråden var bland annat dessa två bilder. stranden som är på bilden kändes väldigt bekant på något vis, och det stämde faktiskt ganska bra eftersom jag redan har varit där en gång och simmat runt. så THAiLAND, here we come!

ett helt år kvar.

nu var denna dag avklarad! kom hem från mormor& morfar för ett tag sen, och nu vet jag äntligen vart vi ska ta vägen någonstans! men berättar mer imorgon och tar bilder osv. har varit en helt ok julafton ändå, blev många skratt där på slutet. så nu tänker jag gå och lägga mig som den lyckligaste flickan i världen. imorgon blir det julafton#2, för då ska vi hem till farmor& farfar och fira där. GODJUL

RSS 2.0