ändrade planer

det blir inget lisa& jonna-mys ikväll, men ska fortfarande till stan. ska nämligen festa lite med några riktigt sköna brudar ifrån klassen, slår vad om att kvällen kommer bli kanon (-: ett stort minus äe att marion ska till stallet så hon kan inte komma, olivia äe i norge och att "r" åker till göteborg. men aja, får klara mig på egen hand ikväll (-;

give me your love tonight

somnade som världens lyckligaste människa igår. nu har jag precis käkat frukost och ska fixxa det sista innan jag går ut och väntar på bussen. idag äre äntligen fredag och det ska bli så oerhört skönt att sova imon! ikväll blir det antagligen stan med lisa& jonna för lite myys, behövs verkligen!
please don't leave me here alone.

just for today

har precis kommit hem från en tur i skogen med charlie. nu ska jag fixa mig och sen dra uut för att umgås lite med plutten (a) ikväll ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt! för imorse kom jag knappt upp ur sängen. kanske redan efter idol?

du gör min dag

varit ute på lite äventyr nu på kvällen, hemligt som sagt! men kan avslöja att jag umgicks med en riktig sötis. kanske blir samma sak imon kväll? mår så fruktansvärt jävla bra just nu. så nu tänker jag lägga mig och somna med fetaste leedet på läpparna!

@ school

har historia just nu med mina brudar! om en timme äre käk, längtar! efter skolan blir jag kvar ett tag på stan för att hålla olivia sällskap och kanske mumsa på en cheese tillsammans? (-; haha. efter de ska jag hem och fixxa lite för ikväll sen bär det av på ännu ett äventyr! hehe hemlis (a) lycklig!

det finns bara en utav dig

nu går jag och lägger mig efter en otroligt bra kväll med en riktigt snygging!

incredible

skolfoto idag som sagt, såklart så banga jag ur i sista minuten, lika bra (a) kom hem för ungefär en timme sen och har precis käkat. nu ska jag fixxa mig för att sedan dra ut på lite äventyr, hehe hemligt (-; otroligt glaad!

love

♥i'm just one of those who are in the queue to get you

how to know if you're really in love

♥ pluggat
♥ bakat
♥ sprungit
har hunnit med ganska mycket idag, men nu snart väntar sängen!

lycklig tjej!

vakna för en timme sen, nu ska jag duscha och sen ska jag plugga! och den här gången tänker jag plugga, brukar oftast bli så att jag bara säger de men att det inte händer så mycket (a) sen måste jag välja kläder inför skolfotot imon, om jag ens tänker vara med? har inte varit med på skolfoto sen jag gick i sjuan. det blev så jävla dåligt då att jag inte vågat vara med sen dess! haha vi får se hur jag gör i år..

kanske världens bästa!

you make me smile

busade med olivia& hugo i ishallen ända fram tills tre, drog hem en snabbis sen ut igen för att möta upp lisa& jonna. har precis käkat och nu ska jag krypa ner i sängen och försöka plugga lite, har absolut ingen ork men jag måste verkligen ta tag i det! ikväll blir det iaf film& popcorn i sängen i min ensamhet, mysigt men ändå inte utan dig.

let me be your fantasy

kvällen igår vart precis lika bra som jag hade förväntat mig! jonna kom till mig vid fyra nångång och 17.26 tog vi& lisa bussen till stan! drog hem till robert och senare kom wallberg också (-: kröök, sen subway! och där slutade min kväll med mina underbara vänner♥ drog iväg på egna äventyr sen på kvällen, hihi (a) så otroligt lycklig!! blev väckt av olivia för ungefär en timme sen så nu ska jag fixa mig för att sedan dra ner till ishallen och göra henne sällskap (-: sen måste jag verkligen hem och plugga röven av mig. blir grill ikväll, mums.

ikväll äe hela världen våran

håller just nu på att fixxa mig för kvällen äventyr. ska nämligen dra till stan (ovanligt) med en hel del sköna människor som kommer göra min kväll! äe så otroligt taggad och väntar bara på att jonnapp♥ ska bli klar så åker jag& hämtar henne på pärlan. ikväll kör vi gumman, fullt ös - medvetslös!

godmorgon? fast näe


RSS 2.0