skäms..

åt precis en beskvi och jag skämmas så otroligt mycket!! måste ut och gå efter att jag& mami kommit hem från nisses. men jag nåste säga att den var otroligt god, så tack snälla moster! & grattis på födelsedagen :-) imon äre äntligen fredag, skönt!


gött

skulle egentligen ha plugga idag men ska glömde skiten i skolan!! man kan säga att jag har en hel del att plugga till nästa vecka.. ska nog ta mig en promenad nu i solen, känner att jag behöver de. sen hem för en skön dusch sen blir det att dansa som bara fan (-;


sur..

idag efter att vi kommit hem från romme hämta jag paketet från H&M. men grejen äe att INGET av de jag beställde äe jag nöjd med! inget ser ut som det gör på bilderna osv. känner mig så jävla lurad! nog för att samma sak har hänt förut, men nu ville jag inte ha nåt av plaggen jag har beställt. så på torsdag skickar jag tillbaka allt igen! känner lite surt. men från och med nu tänker jag prova alla kläder i butiken innan jag köper nånting :)


your music in my ♥


ledig

mami kom och hämta mig när jag sluta skolan vid halv två och då åkte vi upp i skogen för att gå lite :) har precis kommit hem och sitter och undrar vad jag ska göra idag.. vi äe ju faktiskt lediga imon, skönt! då blir det en tur till romme och åka snowboard (antagligen sista gången innan snön försvinner).


mina planer


underbart!

idag har jag hunnit med att göra en annanaspaj & köttfärssås. ska självklart inte äta nånting av pajen! när dom andra äter paj, äter jag frukt! har precis varit ute och gått en sväng i skogen, känns otroligt bra! just nu väntar jag på att en viss person ska höra av sig nångång innan jag blir galen! ska snart plugga lite eftersom det äe prov i slöjd imon.


I live for your music.. ♥



seriöst, olle's musik kan verkligen inte beskrivas med ord! det finns en enda sak jag skulle vilja göra innan jag dör, & det äe att träffa denna underbara människa. men det lär väl aldrig hända förstår jag.. men det vore helt otroligt.


09;21

blir ingen piercing idag.. dom har inte öppet varken idag eller imon.. & på tisdag ska jag och hela familjen till romme så det får helt enhelt bli på onsdag kanske? har precis käkat frukost och ska snart börja fixxa mig. ska bara se ett avsnitt av magi på waverly place först eftersom david henrie äe så otroligt söt!


Earth hour

om 10min släcker vi här hemma ner alla lampor


hemma från bio'n

har varit en ganska lång och förvirrande dag.. allt blev inte som planerat, men det gjorde ingenting :) ist för att träffa en viss person så fick det bli bio med mami& fanny ist, inte helt fel de heller! och eftersom jag börjat mitt nya liv så satt jag självklart och åt äpple till filmen medans alla andra käka popcorn och drack läsk, känner mig stolt! får se ifall det att ta hål i naveln imon ist? längtar helt sjukt mycket! men även lite rädd för att det ska göra ont ;$



och ja, jag har sett samma film två gånger nu.


solen skiner!

vaknade som vanligt av min katt som va hungrig.. men det känns ändå bra att vakna tidigt så man inte sover bort hela dagen :) har precis tagit mig en dusch och nu fixxar jag mig. blir nog en promenad med fanny senare. kanske åker upp till ludvika i eftermiddag? vi får se hur det blir. annars ska jag nog sätta mig ute och sola!


längtar!


onödig skoldag?!

klev upp tidigt som tusan imorse pga att min katt väckte mig (precis som varje morgon). när jag väl hade gått upp kom jag på att jag inte började föns halv tio?! när jag väl kom till skolan var det nationella prov i fysik som faktiskt gick superbra! :D och efter de lunch, sen hade vi inga fler lektioner?! ;s så då vare bara att dra hem, fett skönt! har precis kommit hem från william och har nyss öppnat mitt paket som kom idag. ett suuperfint halsband från Alexandra Johansson's webbshop, mer känd som vadfanskajagheta.se


äntligen fredag!

sista dagen i skolan den här veckan, känns riktigt bra! har nationellt prov idag i fysik, jag känner mig riktigt nervös så vi får se hur det går.. efter skolan kommer mami och hämtar mig sen drar vi & handlar och lite så :) får se ifall jag ska ta hål i naveln imon (hoppas!) bwt så går det riktigt bra med att inte äta några sötsaker, har överlevt hela två dagar nu utan nånting!


RSS 2.0