halloween

nu har jag vart ute och gått i ungefär 50min. vet inte om det vart så många kcal men det var iaf skönt att få komma ut en sväng. kom precis ur duschen och nu väntar jag bara på att maten ska bli klar sen drar jag till william och det blir antagligen massa skräckfilm idag :-) får se vilken dag i veckan jag får mina pengar tillbaka, längtar som fan iaf! sen på fredag blire kryssning, superbra.



fyfan vad skönt!

äntligen äre höstlov! papi kom och hämta mig direkt efter skolan igår och då drog vi till sågmyra för att handla jeans. fast det var bara en av oss som köpte jeans och det va inte jag ;-) men köpte däremot en halsduk, vantar, sockor & en hel svart t-shirt. & nu i efterhand ångrar jag som fan att jag inte köpte en pälsväst :( får se ifall jag kommer upp dit nån mer gång för då jävlar! har precis kommit ur duschen och ska blåsa håret och lite så sen drar jag till william igen. får se ifall vi hinner med någon mysig höstpromenad (a) sover där inatt igen och det kommer jag nog göra resten av höstlovet också så det kommer bli lite dålig uppdatering. puss ♥


rubrik

hinner blogga lite innan det äe dax att knalla iväg till skolan. känns skönt att det äe sista skoldagen idag! och det äe inte prov eller läxförhör heller, suuperbra. men nu vet jag inte vad jag ska göra efter skolan. det var ju tänkt att jag skulle åka med william hem men han äe sjuk så vet inte. kanske går dit efter skolan ändå,om jag orkar ;-) en sak äe iaf säker, jag ska se idol ikväll! & jag lovar att jag kommer rösta tills mina pengar äe slut!





en dag kvar sen äre HÖSTLOV

fyfan vad skönt med höstlov snart kan jag lova! kom hem från borlänge för ett tag sen. blev en snabbis dit men köpte inget för har inga pengar, dom får jag nästa vecka, woho! så jävla glad kan jag lova :-) slutar kvar över 2 imon och då drar jag antagligen hem till william och bara myyser hela dagen (a)


sjuukis

gick hem från skolan idag för jag mår verkligen inte bra. börjar nog bli lite deprimerad av allt mörker? .. får se ifall det blir skola nån dag den här veckan eller om jag blir hemma. har inte så mycket inplanerat på höstlovet men har tänkt åka upp till ludvika en dag och träffa alla härliga människor där, kanske sola nåndag, borlänge? och ttyp va med julia & jonna såklart ;-)


wooho

kom hem från skolan för en stund sen och nu har jag precis käkat specialK eftersom att det var fiskgratäng i skolan.. usch! ska väl snart börja plugga lite på engelskan & livskunskapen. vet inte ens om det blir någon skola imon får mår så sjukt dåligt. vet inte vart jag ska ta vägen liksom ;o huvudet känns som att det ska sprängas och halsen svider! får se ifall jag blir hemma eller inte..



morgon bloggar!

jag vet att min blogg äe bildlös och tråkig men jag vet inte vart jag har usb-sladden ;o helt seriöst.. ska leta efter den idag när jag kommer hem från skolan och vi får hoppas på att jag hittar den! snart ska jag knalla iväg till skolan själv skulle jag tro.. inte så taggad för ett matte-pass nu dirket på morgonen men om man tänker att det äe sisa tisdagen innan höstlovet så känns det lite bättre iaf :)


en seg måndag's morgon

ska gå till skolan om en kvart ungefär och det äe helt kolsvart ute och till & med stjärnorna äe framme. det äe det värsta med vinter'n tycker jag, att det äe svart när man går till skolan och det äe svart när man går hem från skolan också. inte konstigt att man blir depprimerad?!


snart äre måndag igen

har precis städat på rummet och nu äe jag helt slut. funderar på att göra lite mag-övningarna? men får se ifall jag orkar. nu äre iaf bara en vecka kvar sen har vi äntligen höstlov och det ser jag verkligen fram emot! inte för att det händer något speciellt förutom kryssningen men iaf  .. (a) har ingenting att säga om dagen. har bara suttit inne och glott på harry potter hela dagen ttyp. imon efter skolan tror jag att jag drar hem och går lite i skogen. mitt mål äe att ha gått ner 1kg sen i torsdags. får hoppas att jag lyckas med de! nu ska jag träna lite sen sängen och mysa med lite varm choklad skulle jag tro, eller kanske te :) hihih puss på er! ♥


snabb-inlägg

vill och hans mami äe påväg för att hämta mig så måste skynda mig. men tänkte bara tala om att det var en lyckad borlänge resa! köpte nya thights, torrshampoo, marcara & två par nya fingerväntar! hihi och nu blir det mys hemma hos älsklingen, puss på er!


lördag = borlänge!

kom hem från william för ett tag sen och nu ska jag bara fixxa mig sen drar vi till borlänge. kanske inte så kul att dra dit utan pengar men kanske kan låna av någon (a) vet inte riktigt vad som händer efter de. tror jag ska dra hem och duscha och mysa lite hemma för en gångs skull. men vi får se hur allt blir :) nu ska jag iaf leta på nå kläder som jag kan ha på mig.. puss! ♥


skolan men slutar om 45min

sitter i skolan och skriver på en bokrecension. inte så kul så det blir mest facebook & så ;-) äe ttyp klar iaf så. efter skolan går eller åker jag och julia hem till oss och efter de ska jag gå ut och gå i skogen, nu ska döfläsket bort! kvällen spenderas antagligen hemma hos william och slaggar där inatt också. & bara för att jag äe så snäll så ska jag slänga in nånting på bloggen om jesper för att han bad om de (a) tack för att du finns vännen!


plugg

nu har jag;
- plugga matte
- plugga svenska
- duschat
&& nu ska jag träna lite och sen blir det att plugga engelska tills imon.
nu jävlar ska jag bli smal!


gick hem ifrån skolan

jag klararde inte av att stanna i skolan. huvudet dunkar och jag håller på att frysa ihjäl! skulle inte sitta helt fel med en utomlands semester nu.. jag funderar även över om jag ska byta blogg design? ska det vara en ljus eller en mörk design isf? kom gärna med lite tips :-) idag ska jag bara vara hemma med mami, ta det lugnt & plugga. imon har jag läxförhör på engelskan, men det ska nog gå bra! nu ska jag hjälpa mami med köttfärssåsen & bara så ni vet äe min mami's köttfärssås den godaste i hela världen!


sorry..

alla inläggen äe borta pga privata själ. men en positiv sak äe att bloggen går uppåt och allt fler börjar läsa den. tycker det äe väldigt kul att det faktiskt finns folk som vill läsa om de jag skriver om. finns inte så mycket att berätta om dagen. har vart hemma hos william hela dagen och vi har bara lata oss (a) skulle igentligen gå ut och gå men det blev inget för jag kände att det var alldeles för kallt ute för de och jag äe fortfarande inte bra i benet sen jag ramlade. får se ifall det blir någon idrott imon..  skönt att det snart äe helg igen! gud vad veckorna går fort, men det äe bara bra! för nu snart äte höstlov och då drar jag, william & hans släkt iväg på kryssning. kommer nog bli roligt skulle jag tro.

men nu måste jag plugga lite engelska som vi har tills på fredag. puss ♥


RSS 2.0