valborg

allt har inte blivit som planerat så vi får väl se hur kvällen slutar. men hur det än blir så ska jag & brudarna göra kvällen till den bästa! ska snart grilla lite med familjen sen drar jag (&julia?) till jonna för det äe där det händer ;-) jag tror knappast att kvällen kommer bli tråkig tillsammans med dom sjukaste människorna jag känner. hoppas iaf på många skratt och att denna valborg ska bli ett bra minne!


lycklig till max!


hemma från skolan

hade fruktansvärt ont i ryggen idag när alarmet ringde så jag blev hemma. har för det mesta tagit det lugnt. men nyss sprang jag runt och dammsög som en tok! det ska tydligen vara bra att dammsuga när man har ont i ryggen, får se om det verkligen stämmer? och tack och lov så äre inte lika varmt idag som igår och det innebär att det inte äe lika mycket pollen som flyger runt i luften (har jag hört?). kanske kommer till skolan imon, skulle verkligen behöva komma dit och få saker gjorda. skulle även behöva sola, äe en blekfis vill jag lova!


vi äe många som lider!



medicinen hjälper inte och jag vet inte vart jag ska ta vägen! det kliar i ögon så dom blir helt röda, jag blir tokig!


vad äe det som händer?!

som ni märkt har jag inte bloggat så mycket dom senaste dagarna.. det beror på att i fredagskväll började jag känna mig riktigt dålig. trodde först att det bara var vätskebrist men det visa sig att det var värre än så.. hela lördag spenderades i sängen och på soffan.. igår hade febern gått över och jag kände mig bättre, men vad händer då? asso jag har fått så sjukt ont i ryggen så det äe helt sjukt! jag vet inte vad jag gjort. jag kan inte göra nånting ttyp, bara ligga helt stilla eller stå helt rakt. har fortfarande lika ont idag så får se ifall det blir någon skola imon.. och ni kan ju gissa hur kul det äe att ligga inne och glo på tv när det är 23 grader varmt ute?!?!?!


ensam hemma

som sagt så åkte resten av familjen till sälen igår, så jag & william har huset för oss själva i ttyp fyra dagar. det känns otroligt konstigt att inte resten av familjen äe hemma och det har ändå bara gått en natt ttyp? hur ska detta sluta? om jag ska vara helt ärlig ångrar jag faktiskt att jag tacka nej till sälen.. fast ändå inte! vill ju såklart vara hemma med charlie så han slipper vara ensam, men det hade ändå varit kul att va med resten av familjen. har precis käkat lite frukost och william har åkt hem. funderar på att gå ut och gå en sväng? men det äe absolut inte kul att gå själv! får se vad denna dag har att bjuda på..


McDonalds

asso shit vad teatern va bra! helt sjukt, skrattade aglet mycket. minnen för livet kan jag lova :) och ja, det där med att jag skulle sluta äta massa skräpmat osv, blev inte så lyckat ikväll. men äe man hungrig så äe man! och jag tror inte att jag dör av en liten cheeseburgare ;-)


fucking awesome


ointersssant

vakna, ludvika, hem, käka, gå ut och gå, studsmatta, tv. det äe ungefär så min dag har sett ut. inte så jätte interssant men det äe ju alltid något ;-) imon kväll drar jag & familjen till leksand för elvis av glada hudik teatern. ser verkligen fram emot de! hoppas på en lyckad kväll, det är även sista dagen med familjen på resten av påsklovet så ska verkligen ta vara på tiden :)


grattis! antar jag?



en stor idol för många, men också en idiot för andra..


fräscht



älskar att fixxa naglarna, liksom det ser så mycket fräschare ut :-)


10 things I hate about you


underbart!

så skönt med påsklov kan jag lova! gårdagen var helt underbar. först en superbra sista skoldag med många skratt och sen en ganska så lyckad resa till borlänge. fick inte med mig så mycket hem men det gör ingenting, känns lyckat ändå! och jag måste bara säga tack älskling för alla smycken, mat och att du följde med. du ska veta att det verkligen betyder!

har precis käka frukost (sent, jag vet) och ska snart dra ut och hoppa lite med fanny ;-) efter de blir det en lång och skön skogspromenad med mami. i eftermiddag ska hela familjen grilla sen åker jag hem till william för att fira 1år och 10månader tillsammans ♥


latmask

det blev inge svenska-plugg, jag har ingen ork! ;) har hoppat studsmatta sen jag kom hem ttyp, men sen fick det lov att bli en tv paus i en timme. men nu bär det av ut igen. undra hur många kalorier man gör av med på att hoppa studsmatta? det borde va en hel del tycker jag. aja senare ikväll ska jag fixxa lite grejer som har med imon att göra. direkt efter skolan imon drar jag och william till borlänge för en lång och härlig shoppingtur! vilken suuperbra start på påsklovet


torsdag

har försökt att plugga så mycket fysik som möjligt nu på morgonen. ska bli spännande och se hur det går på provet :) kommer antagligen hem dirket efter skolan. kanske lite svenska plugg då? vi får se vad jag har ork till. längtar iaf som fan tills imon. ska bli kul att se alla som har klätt ut sig. själv äe jag lika tråkig som varje år och tänker komma i vanliga kläder. och såklart så ska det bli galet skönt med påsklov!




RSS 2.0