ingen bra bloggdag..

asso shit vilken dålig dag det här har varit! började dagen med att gå till skolan med skavsår, åkte hem till william och käka säkert över 2000 kcal (verkligen inte bra!) & sen få reda på att vännerna snackar skit bakom ryggen?! omg du förstår nog inte hur ont det gjorde att få höra nåt sånt ifrån dig.. aja nu ska jag ändra min livsstil totalt.. nu äre slut med godis och alla andra sötsaker! äe trött på det här vafan.. får se hur länge det håller. men jag äe berädd att kämpa för min drömkropp!


dansa kuduro - don omar ft. lucenzo




rubrik?

vakna hemma hos william, åkte hem, fixxa matsäck sen skoter med william, hem & träna, duscha & nu datorn.
imon drar en ny vecka igång. kan inte precis säga att jag äe taggad precis ;-) under veckan som kommer ska jag börja kika på en ny design till bloggen hade jag tänkt. nu blir det tv resten av kvällen-


suck..

jag äe endast omgiven av sega människor .. äe ganska trött på att alltid vänta


myskväll

sitter hemma hos william och kollar på fångarna på fortet just nu medans william äe nere i köket och lagar mumsig tacos till oss! blir antagligen någon film senare skulle jag tro :) imon blir det skoter förhoppningsvis. nu ska jag bara mysa och ha det bra så puss på er


fredag!

nu drar jag till skolan. vill bara sova..


äntligen klar!

direkt efter skolan drog jag& william ner och solade lite, känns mycket bra! när jag kom hem tog jag en dusch och nu har jag äntligen skrivit min so uppsats! känns galet bra. förstår inte hur vissa kan skjuta upp en läxa och göra den dagen före?! aja nu blir det mys med famlijen resten av kvällen.




fryser!

omg jag håller nog på att bli sjukt skulle jag tro.. fryser som bara den! just nu är william påväg till borlänge för att kolla på gymnastium. skulle igentligen också ha vart med men kände att so'n äe mycket viktigare. liksom jag äe rätt säker på vad jag ska gå.. & jag tror att det kommer bli ganska så stressigt för dig phudii och du ska börja skriva dagen före den ska lämnas in ;-) aja kommer antagligen bli en tidig kväll. ska göra några övningarna nu sen kolla på tv (a)


25-01-11

har precis varit ute och gått lite med fanny och nu sitter jag och skriver på min so uppsats om nazismen. har kommit igång ganska så bra iaf :) ikväll blir det bara att chilla och kolla på tv skulle jag tro. känner att jag verkligen behöver de.


sommaren 2010



gud vad jag saknar cypern! vill verkligen tillbaka till värmen och bara ligga och slöa hela dagarna och när det blir för varmt hoppar man i poolen! GUD vad jag saknar sommaren. har nog fått lite för mycket av vintern.. fast ändå har jag bara åkt snowboard en gång (?!) i år och det äe ju helt sjukt! snowboard tröttnar jag aldrig på men att gå till och hem från skolan varje dag i snö tycker jag inte om!


nu drar vi


tips

 jag tycker att det här raklöddret funkar superbra för att vara så billigt. liksom det kostar runt 20kr och alla andra raklödder äe så mycket dyrare! så jag skulle vilja tipsa om det här raklöddret. funkar precis lika bra som alla andra raklödder.


jävla laddare..

som sagt så skulle jag försöka ta bilder idag, men laddaren till kameran ville inte detsamma! så jag har inget batteri i kameran = inga nya bilder idag! aja har hunnit med ganska mycket annars iaf. nu tänkte jag börja på mina önskelista. blir nog tv efter de så det här äe nog sista uppdateringen för idag tyvärr.. puss på er ♥


söndag

idag äre söndag och det innebär att jag tänker ta hand om mig själv hela dagen. duscha, hårinpackning, skrubbning, fixa naglarna, gå ut och gå osv :) man behöver verkligen en dag då man tar hand om sig själv, och själv så tycker jag att det äe superbra att göra de på en söndag så man känner sig laddad för en ny vecka. ska försöka ta lite bilder idag också. men jag lovar inte för mycket ;-) ska även försöka hinna med lite skolarbete och eventuellt skriva en önskelista. igår va det precis två månader kvar tills min 16års-dag så känner att jag redan nu vill börja fundera på vad jag ska önska mig (a) så att mina föräldrar har god tid på sig liksom.. höhö!


lördag

äe hemma just nu. kände att jag behövde komma hem en stund för att duscha, äta lite mat & träffa min älskade lilla kisse (a) ska bara käka sen ska jag hem till william igen. vi ska antagligen inte göra nånting idag heller förutom att kolla på tv och vara allmänt tjocka! ;-) kanske hinner med en promenad? för en sak har jag lärt mig, man blir inte smal av godis!


RSS 2.0