så otroligt lycklig!

länge sen jag va såhär lycklig! nu äe nästan allt bra igen, och jag mår så bra! imon äe sista skoldagen för den här veckan och det äe såååå skönt! och ni kan ju gissa vem som har vg i matte?!? helt sjuk dag, men en bra dag! har precis duschat och nu ska jag snart plugga lite om jag orkar? sen ska jag iaf slå på en film innan jag ska sova. sköönt med helg


skolan

känns som att det kommer bli en jobbig dag idag.. har so redovisning och ett hemkunskaps prov att göra. äe inte speciellt taggad att ens gå till skolan. men det äe ju ttyp bara idag och imon kvar sen äe vi lediga! plus att jag har ju faktiskt varit borta från skolan i 7dagar så jag borde ju vara mest utvilad av oss alla, men tvärtom!



• so fucking in love


toppen

min mami kom nyss hem från jobbet med bland annat detta med sig hem till mig, supernöjd!




så mycket bättre!

mår så otroligt mycket bättre idag! hände saker igår kväll som fick mig på bättre humör. nu ska jag börja fixxa mig sen drar jag till skolan för att äntligen få träffa alla underbara människor som jag saknat! drar antagligen dirket hem efter skolan för att plugga, ogillas. men det äe galet skönt att vi bara går i skolan tre dagar sen äe vi lediga i fem, gött!


morsdag!

har legat i sängen sen jag vakna och kolla på film och lyssnat på musik, men jag har iaf hunnit med en dusch också. snart bär det av till mormor& morfar för att fira morsdag! imon äre äntligen skola, ska bli skönt att få träffa alla och slippa sitta inne och fundera..


rubrik

kom precis hem från bion, blev iaf på andra tanker just då under filmen, men nu äe samma skit tillbaka igen. existerar ens äkta kärlek? jag vet inte vad jag ska göra, vill bara skrika ut hur mycket jag älskar dig! blir nog antagligen sängen nu, slår på en film och försöker tänka på annat, pusshoj




♥your music makes it easier


...

mår verkligen inte bra.. hände saker igår som satt sina spår och inte blev det bättre imorse när jag vaknade och fick ett hemskt besked. jag kommer antagligen inte orka blogga på några dagar, äe för svag för de. jag behöver vila, tänka igenom allt för att kunna fortsätta som vanligt. men ingenting kommer nånsin bli som vanligt igen. julia thiger - jag älskar dig bästavän ♥


ändrade planer..

drar ut en stund med julia för att prata lite om precis allt! har inte träffat människan på över en vecka så ska bli skönt att äntligen få träffa henne ;*


myskväll i min ensamhet

kom precis hem från ica, har varit och handlat lite med papi och passade då på att köpa lite naturgodis tills ikväll. har hänt en del grejer under dagen så mår inte sådär superbra. så ikväll ska jag bara vara hemma och mysa för mig själv. imon kanske det blir bio med bland annat julia& pyren? annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. borde nog plugga lite men vem orkar göra de på en helg?!?


back in town

nu äe jag äntligen hemma efter en underbar smester! har precis packat upp alla saker och ska snart käka nånting. ikväll drar jag ut för att träffa mina underbara vänner igen! har saknat dom sjukt mycket. orkar faktiskt inte skriva så mycket mer så, puss!


*

till er trogna bloggläsare så har jag en tråkig nyhet! det äe nämligen så att när jag åker till kroatien så kommer jag inte ha något internet. kommer inte ens kunna smsa.. nu undrar ni säkert hur jag ska kunna överleva, och det undrar jag fan med om jag ska vara ärligt.. men ni får se massa bilder när jag kommer hem iaf!


hemma

kom precis hem från söppenmyren. umgåtts lite med julia, jonna, simon, pyren, kosk, martin och berglund :-) haha väldigt trevligt och många skratt! ska strax börja packa inför på torsdag. vore skönt om jag slapp packa så mycket imon, för imon vill jag umgås med mina vänner så mycket som möjligt innan jag åker! kommer fan vara ifrån er i nästan 9dagar! så nu ska jag packa allt jag kan så jag kan njuta imon, puss på er!


.

allting har sitt slut ..


pluggat

drog till josefine ungefär kvart över tre nångång. vi gick först förbi ica och köpte varsin twister, även kallad "homoglassen" av några mogna pojkar här i byn ;-) sen gick vi ner till hamnen och satt oss på en brygga och prata massa skit och stekte lite, underbart! äe hemma nu har jag precis plugga lite teknik, inte speciellt kul men det går lite lättare med lite skön musik på högsta volym!


RSS 2.0