högsta volymen

som sagt så äe jag& fanny ensamma hemma tills papi kommer hem från jobbet nångång under kvällen, så just nu äe musik och humöret på max! att någon jag egentligen inte alls känner kan göra mig så otroligt glad? nu ska jag tvätta av mig sminket osv och sen lägga mig i sängen för att försöka sova. kommer bli en ganska så skön dag imorgon, sovmorgon till 10.15 sen har jag bara en lektion sen slutar jag. då funderar jag på att dra in på åhlens och köpa mig lite nya ringar och kanske hårfärg? har haft ganska så många ringar men alla har gått sönder, så nu måste förrådet fyllas på (-:


äntligen internet!

äntligen säger jag bara! skönt att kunna sitta vid datorn hemma och inte bara i skolan (-; slutade 11.40 idag och då drog jag& olivia ner på donken för att käka varsin cheese! och för att fördriva tiden lite medans vi vänta på bussen, åkte vi lite buss, haha! inte helt fel när utsikten äe galet snygg (-; haha omg säger jag bara. har precis varit och hämtat fanny vid skolan och nu blir det massa tv för min del, sen blir det föräldra fritt till kvällen, wööh!



anna mulle mu bussijuht.


näe jag äe inte död!

hahah måste erkänna att uppdateringen har varit kass, men som ursäkt så har jag inget internet hemma! kanske får tillbaka det tills imon, men det äe inte säkert så lovar ingenting. idag lunchade jag& olivia på coco thai medans dom andra hade språkval i 1,5timme, inte helt fel (-; dock så kom det som en överraskning att vi hade bytt schema och inte slutade föns fyra! men aja, inte helt fel att vara ledig varje måndag iaf (a) just nu håller jag på och försöker få hem min syster som sitter i ludvika och väntar på 21.10 bussen, men det verkar som att hon helt enkelt får sitta och vänta på bussen.

sjuukaste jag varit med om på länge!

som jag skrev i inlägget nedanför så hade jag inga planer för kvällen igår, men oj vad den slutade lyckad! det hela började med att jag skulle träffa robert inne på byn så jag drog dit och väntade på han. då kommer marcus, alex, dennis& emil förbi en sväng, suuperkul! efter ett tag kom robert och då bestämde vi oss för att dra till stan, för det var verkligen helt dött i smb igår kväll ;o så vi fixxa skjuts och drog dit helt enkelt! haha om jag inte minns fel hamnade jag på någon liten fest hos fredrik gylling?! haha inte en aning, men jag vet iaf att jag träffade alex osv på stan (-: kom hem runt halv ett nångång och jag har nog aldrig varit så jävla trött! så idag blir det en lugn dag, ska ta hand om mig själv, plugga & städa lite.


@ ute i solen & steker

vaknade runt nio, gick upp och satte på mig mina träningskläder sen begav jag mig ut i skogen för en skön springtur! har precis käkat frukost och nu ligger jag ute och försöker få lite färg. har inga planer för kvällen, men vad som heslt kan hända (-: köpte inte speciellt mycket i kupolen igår, bara lite grejer till skolan & underkläder typ. så det äe inget jag orkar ta bild på för jag äe LAT (-;


@ sängen

just nu ligger jag i sängen och har precis kollat på "easy a". ska göra klart min samhällskunskap's läxa sen slå på ännu en film att mysa ner till! imorgon efter skolan drar jag& josefine till borlänge för att shoppa upp alla våra pengar (-: annars blir det nog en ganska så lugn kväll skulle jag tro.



face the truth..


this is life

eftersom att det äe lite kaos med mitt språkval så fick jag sluta tidigt idag igen, redan klockan tio! blev en vända ner på stan tillsammans med jesper, sen hem och sova en stund för att sen åka ner på byn för att möta upp julia& jonna så födelsedagsbarnet kunde få sitt paket (-: hoppas du har haft och får en fortsatt bra dag gumman! kom nyss hem från en tur med papi till soptippen, hehe. nu ska jag ta en dusch, sen plockat ihop lite på rummet. imorgon fyller william hela 16år, men fortfarande inget moppekort efter ett helt år (-;






förlåt!

skulle egentligen ha uppdaterat er igår, men då var jag för trött för att orka blogga plus att jag drog ut på byn senare på kvällen och umgick med massa människor! (-: det blir tråkigt om jag ska berätta hela kräftfisket i detalj, så det räcker med att jag säget att det va precis lika roligt som det brukar, om inte roligare! svårt att låta bli att skratta när alla äe lite smått knasiga (a) nästa år kör vi igen! igår va jag som sagt galet trött, så det sluta med att vi beställde pizza och fetta lite, men inte helt fel de heller! haha och såklart så glömde jag väl kameran hemma, men som tur va hade jag ju min mobil iaf, plus att papi hade kameran med sig. haha dock blev ingen av bilderna speciellt bra, så dom här får duga! (-:




igår vare freedag!

blev en mysig innekväll med josefine igår, inte helt fel! pizza, popcorn& choklad (-: drog hem nångång vid halv elva, och ni kan ju bara tänka er hur jävla roligt det va att åka moppe i spöregn?!? njaa, inte så kul! gick fan och la mig direkt när jag kom hem, grymt skönt. vaknade ganska tidigt idag och har hunnit med att käka frukost. nu ska jag träna lite sen ska jag& papi börja förbereda inför kräftfisket ikväll tillsammans med familjen langanger! en tradition jag hoppas aldrig tar slut. och jag hoppas verkligen att inte regnar ikväll, för då jävlar blir det inte roligt! så jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera föns imon när jag kommer, men jag tar med mig kameran (-:



alla jag har pratat om dig med säger alla samma sak, att du snart kommer
inse hur jävla mycket du saknar mig och sedan ta tillbaka mig.
men grejen äe att det äe bara sånt man säger som en vän.
det äe ingen som vågar säga sanningen, att det aldrig kommer bli du& jag.
att jag lika gärna kan glömma dig och leta efter någon annan.
och ärligt så vore det skönt om ni sa sanningen, för då skulle jag
slippa leva på hoppet om att du en dag ska komma tillbaka.
då skulle jag kanske kunna glömma dig och försöka gå vidare.
för genom att ni hela tiden ger mig hoppet om att han ska komma
tillbaka, så kan jag inte komma över honom.


I wanna taste every part of your lips

If you ever see him
If you ever meet him
If you ever get a chance to sit down and talk to him
Then tell him it's so cold here without him
And tell him I miss him
Tell him I need him
Tell him I want him
I really want him to come back home, back to keep me warm
Tell him I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me? Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm

Damn my baby's really gone




snart äre helg!

helt okej dag idag också, blev en glass på donken under håltimmen tillsammans med olivia& marion, suuperbra! slutade runt två någongång så det fick bli 14.45 bussen hem (-: skönt att komma hem i tid. har bara tagit det lugnt sen jag kom hem, käkat lite och kollat på film. lyckades fakitkst hålla mig vaken genom hela filmen (a) var tänkt att jag skulle dra ut och springa en vända också, men det börja regna för ett tag sen så jag hoppar nog in i duschen nu direkt! imorgon äe det dock ingen sovmorgon, men vi slutar iaf halv två och det äe inte illa (-: såg precis att jag lär nog ta och plocka ihop lite på rummet också..


it's hard to believe

tredje dagen i skolan idag, och jag måste säga att allt flyter på ganska så fint. när vi slutat tog jag, olivia& sofie sällskap ner på stan. jag var dock tvungen att åka hem på en gång för mami& fanny väntade vid djuraffären. när jag kom hem sov jag i nån timme framför "alla vi barn i bullerbyn" och sen drog jag ut och träffade josefine! senare kom det massa andra sköna människor (-: kom hem för inte allt för länge sen och funderar på att gå och lägga mig om ett tag, ska nog slå på en film först och mysa ner mig i sängen. som tur äe så har vi sovmorgon imon så jag behöver inte gå upp föns 07.40, glad tjej!



när kärleken dör..


jag saknar dig bara mer för varje dag som går. det äe tomt utan dig!

skolan har börjat och allt bara flyter på! allt äe nytt och man känner sig helt jävla ensam. ganska korta dagar nu såhär i börjar, mest information osv. men på torsdag börjar vi gå efter schemat så då blir dagarna längre. just nu känner jag att mitt "blogghumör" inte äe på topp. jag saknar dig min bästavän, ja det äe fan sant! jag trodde inte att det skulle göra så jävla ont att förlora någon man älskar, men det här äe det värsta jag varit med om. jag trodde aldrig att det här skulle hända..


idioot

tack vare william har jag fan inte sovit ett jävla skit inatt. har legat vaken och funderat på hur fan jag ska ta mig till skolan om jag inte åker med han? och eftersom han äe egoistisk och bara tänker på sig själv, så har han heller inte hört av sig hur det blir. så nu på morgonen i sista minuten har jag lyckats tvinga upp mamma ur sängen som ställer upp och skjutar mig. och tack till jesper som kommer vänta på mig vid busshållsplatsen så jag slipper gå in i aulan helt ensam!


godnatt!

asso shiit jag har fan panik! det va meningen att jag skulle få åka med william imon till skolan, han skulle komma hem idag och sen skulle han höra av sig. men hur många sms jag än skickar så svarar han inte! det måste ju alltså innebära att han inte ens har landat! plus att om dom skulle landa typ nu, så äre säkert INGEN som orkar köra hem nu inatt, så det innebär att jag inte har någon skjuts imon till skolan! och hur fan ska jag veta om jag får åka med han eller inte? jag vet fan inte ens om han ska till skolan, åhhh fan nu går jag och lägger mig. vi får väl se ifall jag kommer till skolan imon. skit kul, tack för det!


RSS 2.0