damn du äe min älskling

nu äre bara imon kvar sen äre äntligen helg & det innebär såklart ludvikafesten med mina underbara vänner! jag hoppas på två otroligt underbara kvällar som jag sent kommer glömma :-) idag har jag inte gjort nånting, eller jo jag låg ute och sola ett tag & råkade faktiskt somna, men skönt vare! har precis tryckt i mig en fet kebab så har lite ångest just nu! ska snart lägga mig i sängen och slå på en film, godnatt alla söta läsare ♥


allergisk!



har precis kommit hem ifrån byn. har varit ute och cyklat runt lite med rebecca, mysigt! nu ska jag mysa lite för mig själv framför tv och sitta vid datorn samtidigt hade jag tänkt. måste försöka att tänka på andra saker..


thinking of you


underbart!

va tvungen att gå hem ifrån jobbet idag för jag var så otroligt allergisk så jag knappt kunde andas. så drog hem och chilla ett tag, sen drog jag ut för att sola lite, & vilken tur att olle hedberg höll mig sällskap! ikväll äe sista kvällen som jag äe ensam hemma sen imon kommer resten av familjen hem igen :-)


godnatt

istället för att bara sitta hemma och glo så drog jag ut för att träffa josefine nu på kvällen. hälsade även på hos mormor& morfar på hemvägen. nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova i några timmar för att sedan bege mig till jobbet igen. godnatt ♥


diskar i bh& trosor

då var ännu en dag avklarad! eftersom att jag äe ensam hemma så har hela eftermiddagen gått åt till att städa, diska & plocka ihop. såklart blev jag helt slut så jag sov faktiskt en stund också, skönt! :) vi får se vad som händer ikväll, hoppas på att jag får sällskap. annars får det väl bli ännu en myskväll helt ensam.


♥baby


FF

nu äre bara 9dagar kvar sen har jag äntligen jobbat klart! sen jag kom hem har jag bara legat & slöa framför tv och faktiskt sovit en stund. just nu håller jag på att hjälpa dom andra med att packa så dom kommer iväg snabbare, får ju huset för mig själv i ett par dagar. har aldrig sovit helt ensam hemma förut, så vi får se hur det går. om sanningen ska fram så äe jag faktiskt mörkrädd!


tjaaa

har precis fixat mig och ska snart cykla iväg till jobbet, mår inte alls bra idag! har fruktansvärt ont i halsen och det känns som att huvudet ska sprängas.. tur att rebecca äe på jobbet idag så hon& jag kan prata lite om allt som hänt i helgen, för det behövs verkligen!


mår lite bättre nu så har faktiskt orkat fixa mig och ska snart dra till stan för att hälsa på farmor& farfar och låna deras husvagn. senare ikväll blir det en sväng till mormor& morfar också :-) blir nog en tidig kväll, ska ju som sagt upp och jobba imon!


.



jag saknar ditt hår och att kyssa din panna, det kan inte gå att tycka om någon annan.
men jag hoppas att det löser sig, mitt hjärta är styckat det blöder för dig.
jag fick tag i din hand, men du släppte. jag låg bra i din famn det fanns inget bättre, men nu regnar det i min ensamhet,
kärleken till dig jag måste lämna det. men jag står här idag, hoppet är kvar men tankarna dom slår mig,
jag måste få svar. var det mitt fel, var det ditt fel. prata med mig för det börjar bli sent.


usel

det finns ingenting att skriva om gårdagen, den var helt värdelös! har sovit i över 12timmar nu men jag mår inte ett dugg bättre.. ligger bara i sängen och glor upp i taket i hopp om att allt ska bli bra igen, att allt ska lösa sig & att jag ska kunna le igen. inte blir det bättre med tanken på att jag måste gå till jobbet imon och låtsas vara glad. men utan mina underbara vänner hade det varit ännu svårare än vad de redan äe


*

ingenting blir som man tänkt sig, på bara några minuter kan allt vara över. att ett enda sms kan förändra så otroligt mycket. nu går jag& lägger mig och hoppas att allt äe bra igen när jag vaknar


huvudvärk!

även om allt inte blev som planerat igår, så blev det ändå en otroligt bra kväll med underbara vänner! det började med att jag följde med familjen ut på en liten picknick, vi grillade & åt massa jordgubbar :-) senare på kvällen blev det grill igen med jonna, mysigt! & tillslut hamnade vi på fest hemma hos robert. mår faktiskt inte så dåligt idag, bara lite huvudvärk. har precis tagit mig en dusch och nu ska jag slå på en film & krypa ner i sängen igen!


midsommar!

blev lite ändrade planer, så nu ska jag snart följa med familjen till leksand för att kolla runt lite där. men sen kommer jag hem igen för att umgås med jonna på kvällen, underbart! hoppas att det inte kommer regna, då blir jag helt galen!



idag fyller min kissemiss ett helt år ♥


RSS 2.0