sista dagen i november

ja det finns väl inte så mycket att säga om den här dagen. jag har gjort det vanliga om man säger så.. först skolan och sedan hem till älsklingen. det äe riktigt kallt ute nu! det äe nu man ska passa på att sitta inomhus inlindad i ett täcke och dricka varm choklad och tänkta på hur svinkallt det äe ute. det äe nånting jag gör varje vinter.

imon äre onsdag det innebär idrott.. tror det äe skridskor som gäller. det blir min första idrottslektion sen säkert mer än en månad sen. men när jag en gång har börjat störa mig på en person så kan jag inte sluta. & det konstiga äe ju att jag inte äe ensam om de? alla lärare och rektorn undrar varför ingen äe med på idrotten? så nån, det vill säga jag, fick tala om för dem hur det igentligen ligger till. det visar sig att en del vet redan om de men vägrar göra något åt saken som att tex byta ut våran idrottslärare för det äe väl ingen som tycker att det ska va nödvändigt när vi snart slutar nian? men det betyder en hel för en del. den här personen har förstört hela min idrott. när jag gick på vinsbo (min gamla skola) så var idrott nånting jag tyckte va kul och längtade efter. nu äre en plåga. en sak som jag går och tänker på och får ont i magen. alla dessa krav.. näe fyfan säger jag bara! vore kul om nån kunde stå för de den tycker och faktiskt säga vad den tycker och inte vara så jävla feg som alla andra. det blir inte bättre av att bara hålla käften!


hemma från william

kom hem från william för ett tag sen. kan inte påstå att vi gjorde så mycket. ttyp käka lite, kolla på beck i en halvtimme sen somna vi & sov ända fram tills sju (a) blir nog ganska svårt att somna ikväll skulle jag tro. asso nu har jag vart i skolan en dag och jag känner redan hur jag vill börja skolka från alla lektioner och bara ligga hemma och ta det lugnt. äe fortfarande inte frisk så då blir allt ännu värre. har iaf inga prov den här veckan tror jag, förutom ett läxförhör på engelskan på onsdag. men det ska nog gå bra! annars äre på måndag nästa vecka. då har jag två prov, so& biologi. äe inte dirket taggad inför de kan jag bara säga. det gäller väl att plugga på nu. jag har ju fått längre tid på mig att plugga än alla andra men jag tror inte jag kommer klara det nå bättre för de. nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen för min del! få inte missa min skönhetssömn ;-)


22dagarkvar.

var tänkt att jag& mami skulle åka till ludvika idag efter skolan men så blir det inte. äe inte på humör för att springa runt i affärer. vill bara vara hemma och ta det lugnt. eller ah hemma, ska åka till william om en liten stund. & jag måste bara säga att jag har världens gulligaste pojkvän! idag när jag kom till skolan och öppnade mitt skåp så ramlade de ur en liten lapp.. lappen var från william och det stod en massa gulliga saker! tack för lappen älskling. du gjorde verkligen min dag :)


svinkallt

kom hem från älsklingen för ett tag sen. måste säga att det har vart en riktigt mysig helg även om den inte började så bra.. hihi jag& william va iaf ute en stund idag i vinterkylan och ni kan ju gissa hur många gånger jag hamnade i en snöhög? (a) blev ganska så kallt och blött kan jag bara säga. men det var bara att byta om och krypa ner under täcket och slå på en beck-film :-) nu ska jag tvätta av mig sminket osv sen blir det sängen för imon ska jag upp till skolan. skönt att sluta halv två iaf. puss på er ♥


OLLE HEDBERG ♥


möggel

jag har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. jag har ingen att prata med och ingen att smsa med heller :( liksom det äe fredag och jag får inte gå ut! jag måste sitta här hela kvällen. blir nog en tidig kväll skulle jag tro. asso jag äe ju förfan frisk nu! jag borde få gå ut. blir helt galen på det här!


*

godmorgon! blir ingen skola idag heller.. fick ju feber igår kväll och det har inte blivit bättre. får hoppas på att jag mår bättre imon. helt värdelöst att va sjuk på en helg. det äe ju då man vill kunna va ute och sova massa. aja får väl helt enkelt vänta tills nästa helg. nu blir det tv hela dagen och försöka bli frisk.


nu säger jag godnatt

kvällen avslutades med kladdkakemuffins till robinson. nu ska jag krypa ner i sängen och försöka krya så mycket som möjligt till imon. visade sig att jag har lyckats få feber nu också.. inte bra. så jag får nog gå på alvedon imon men det ska nog funka det med! imon när jag kommer hem efter skolan har mami vart och hämtat paket så då blir det lite nya grejer. godnatt ♥


ibland saknar man ord för att ens kunna förklara..



som vanligt står min favorit artist för musik när jag städer mitt lilla rum (a)
den här låten tycker jag äe dem absolut bästa låten han har gjort.
jag får rysningar över hela kroppen när jag hör han sjunga den - suuperbra!


Godmorgon!

eftersom att papi äe i finland så kunde jag passa på att sova i hans säng inatt & det var inte helt fel kan jag lova (a) hur länge sen som helst jag sov i mami& papi's säng. men iaf blev att käka frukost med mami och kolla på maria wern. har precis satt upp nya gardiner på mitt rum och jag vart faktiskt nöjd med dom. nu ska jag gå och göra en kopp te för halsen sen börja på att plugga & sen efter de ska jag städa rummet äre planerat iaf.. vi får se hur mycket jag orkar. skulle tro att jag ska till skolan imon iaf. vi slutar 14.15 så jag ska nog överleva, för sen äre ju helg igen!


ny duschad & fräsh, snart blire super mario!

kom precis ur duschen. innan de hjälpte jag min syster Fanny att färga håret på henne :-) hoppas hon blir nöjd iaf. blir hemma från skolan imon också så inget biologiprov för min del (a) just nu äe vi ensamma hemma så vi får se vad som händer senare. skulle tro att det blir att käka lite nudlar och spela super mario. puss på er ♥


ny design

hoppas ni gillar min nya design! kände att det behövdes lite förändringar i bloggen.. ska försöka komma upp med fler bilder och så. just nu äe papi i finland men när man kommer hem ska han hjälpa mig att fixxa photoshop på min dator. äe hemma från skolan idag för mår verkligen inte bra.. så då kunde jag ändå ta mig tid att fixxa en ny design :-) släng gärna in en kommentar & säg vad ni tycker!


*

exremt skönt att va ledig idag måste jag säga :-) imon blir det att plugga satan till biologi & so prov. mår fortfarande inte bra och förkylningen blir bara värre och värre.. får se om det blir någon skola imon. skulle verkligen behöva vara hemma och vila upp mig ett par dagar. snart ska jag och älsklingen åka till västerås. åker dit utan pengar så kommer antagligen hem tomhänt. puss på er ♥

sjukis :(

äe fortfarande sjuk men tänker gå till skolan iaf.. vi äe ju lediga imon så en dag klarar jag nog av ;-) va i borlänge igår och köpte upp alla mina pengar.. eller ah har iaf 50 spän kvar. jag får väl vara glad över det lilla (a) hoppas på att jag får mina pengar av papi snart som jag fortfarande inte har fått.. aja köpte bara smink och ett par thights. tror jag kommer hem efter skolan idag för jag måste skriva på min so artikel. eller det beror på hur långt jag hinner den här so-lektionen som vi har först i 80min.



min söta lilla kusin!


'

har absolut inget itressant att bertätta. äe ttyp sjuk så äe inte på humör för att blogga just nu. så jag tror det får bli en kort paus med bloggen. återkommer när jag känner mig bättre. puss


RSS 2.0